Επαγγελματικο η εταιρικο site χωρις αυτα τα “must have” δεν γινεται!

Επαγγελματικο η εταιρικο site χωρις αυτα τα “must have” δεν γινεται!

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ…! “Έχετε site”;
Η δική μας ερώτηση είναι… τι είδους website έχετε;!
Σήμερα το κάθε εταιρικό website πρέπει να πληροί κάποιες επαγγελματικές προδιαγραφές, οι οποίες είναι και παγκόσμιες. Αν το site σας πληρεί αυτές τις προδιαγραφές τότε θα αποδίδει τα μέγιστα.

  • Το σύγχρονο website πρέπει να έχει και ένα σύγχρονο design. Επιπλέον πρέπει είναι responsive. Με απλά λόγια, να είναι συμβατό ή προσαρμόσιμο για κάθε είδος PC, και οθόνες, για Tablet και mobile friendly.
  • Πρέπει να έχει αναπτυχθεί σε σύγχρονη πλατφόρμα κατασκευής δυναμικών website και με την τελευταία γενιά γλώσσας προγραμματισμού (κώδικας) CSS, HTML, PHP κλπ.
  • Πρέπει να είναι φιλικό για τον επισκέπτη (user friendly), με σωστή αρχιτεκτονική και λειτουργικότητα. Να είναι ασφαλές και σταθερό.
  • Πρέπει να έχει κάποιες essential εφαρμογές που παρέχουν την απαραίτητη λειτουργικότητα, που το κάνουν εργαλείο δουλειάς και παρουσίασης για εσάς και ακαταμάχητα ελκυστικό προς τους επισκέπτες. Κάποιες απ’αυτές είναι το Slider, photo και video gallery, social sharing, εφαρμογή για e-commerce, φόρμες επικοινωνίας, παραγγελιών, maps, σύνδεση με Paypal & credid cards σε περιπτώσεις ηλεκτρονικών αγορών κ.α.
  • Πρέπει να φιλοξενείται σε ταχύτατους, σύγχρονούς και αξιόπιστους servers, που να είναι συμβατοί με την πλατφόρμα και με ενισχυμένη ασφάλεια.
  • Πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον κάποιο βασικό Search Engine Optimitation σε τεχνικό επίπεδο. Να είναι δηλαδή φιλικό για την Goοgle και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης (SEO ready) σύμφωνα με συγκεκριμένα standards, που έχουν δοθεί από τις ίδιες τις μηχανές ούτως ώστε να έχει ευνοϊκά αποτελέσματα σε αναζητήσεις.
  • Να έχει διασύνδεση με κάποια πλατφόρμα ή άλλα εργαλεία παρακολούθησης και μετρήσεων της κίνησης επισκεπτών και άλλων δεικτών για το site όπως το Google Analytics. Ότι μετριέται μπορούμε να το βελτιώσουμε και να καταλάβουμε την απόδοσή του.
  • Να έχει διασύνδεση με τις πιο γνωστές πλατφόρμες social media και να έχουν δημιουργηθεί εταιρικές σελίδες στα κατάλληλα Social media. Τα λεγόμενα social signals είναι σημαντικός παράγοντας για τα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ εκεί βρίσκονται υποψήφιοι και υπάρχοντες πελάτες μας.
  • Επεκτασιμότητα, αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη. Καθώς εξελίσσεται η επιχείρησή μας παράλληλα εξελίσσεται και το website μας. Αν κάποια στιγμή χρειάζεται ανανέωση το design μας ή θέλουμε να προσθέσουμε καινούργιες εφαρμογές και λειτουργικότητα δεν απαιτείται να ξεκινήσουμε από την αρχή. Δεν γκρεμίζουμε το οικοδόμημα απλά το επεκτείνουμε ή το “ανακαινίζουμε”. Η τεχνική υποστήριξη είναι απαραίτητη για να είναι η πλατφόρμα μας και όλες οι εφαρμογές πάντα ενημερωμένες ώστε να μην αντιμετωπίζουμε ανεπιθύμητα θέματα λειτουργικότητας, κενά ασφαλείας, αστάθειες κ.α.. Το site, ο server και άλλα στοιχεία παρακολουθούνται τακτικά και τα τεχνικά θέματα προλαμβάνονται ή λύνονται από εξειδικευμένους ανθρώπους όταν προκύψουν.

Η ολοκληρωμένη λύση κατασκευής επαγγελματικών website λέγεται VIP ready for e-business. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά και προδιαγραφές που χρειάζεσαι για ένα εντυπωσιακό και παράλληλα παραγωγικό website ή e-shop. Το νέο σου site είναι ένα click μακριά!

Έλα να φτιάξουμε το δικό σου εταιρικό website σήμερα.

Επικοινώνησε μαζί μας και θα δούμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου.

Μετά την κατασκευή του εταιρικού σας website είναι απαραίτητη η διαφήμισή του. Το καλύτερο εμπορικό κατάστημα όταν δεν το ξέρει κανείς είναι τελειωμένη υπόθεση. Η διαφήμιση του website ή του eshop γίνεται με τους κλασικούς τρόπους (offline) ή με το digital marketing.

Το site σου χρειάζεται οnline διαφήμιση ή SEO για να γίνει παραγωγικό; Μην χάνεις άλλα χρήματα, επικοινώνησε τώρα μαζί μας!

  • Ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους τρόπους online διαφήμισης, είναι με display ads, στοχευμένα και κυρίως αποδοτικά στην πρώτη σελίδα της Google και άλλων site με μεγάλη κίνηση. Το διαφημιστικό σας μήνυμα εμφανίζεται στο κατάλληλο κοινό όταν αυτό αναζητήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η διαφημιστική καμπάνια στην Google πέρα από αποτελεσματική, μπορεί και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες της κάθε επιχείρησης. Είναι απόλυτα ελεγχόμενη και με μετρήσιμα αποτελέσματα.
  • Premium πακέτο SEO υπηρεσιών. Εάν επιθυμείτε να κατακτήσετε την πρώτη σελίδα της Google στα φυσικά αποτελέσματα, με τις λέξεις αναζήτησης που σας φέρνουν υψηλή και ποιοτική κίνηση, η υπηρεσία SEO είναι για εσάς. Εάν έχετε ήδη αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα της Google αλλά όχι στις λέξεις που θέλετε ή το traffic σας είναι χαμηλό τότε η υπηρεσία SEO είναι σίγουρα για εσάς. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε web reputation, το site σας να γίνει από τα πρώτα του κλάδου σας στο Google με αποτέλεσμα να δέχεστε καθημερινά ένα μεγάλο ποσοστό νέων επισκεπτών που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας τότε η υπηρεσία SEO είναι απαραίτητη για εσάς. Εάν έχετε ένα site δεν έχει καθόλου αποτελέσματα ή πιθανόν έχει τιμωρηθεί από την Google τότε είναι αναγκαίο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το Premium πακέτο SEO υπηρεσιών είναι μόνο για επιχειρήσεις που έχουν υψηλές απαιτήσεις για συνεχή διατήρηση σε κάθε αλλαγή του ανταγωνισμού τους, αλγοριθμικών ή άλλων προϋποθέσεων κατάταξης της Google. Προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες και στόχους της κάθε επιχείρησης και είναι μηνιαίας υποστήριξης.

Το site σου χρειάζεται ανακατασκευή ή πέταμα; Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας!

Έχεις ένα site που δεν έχει κίνηση ή δεν πουλάει; Επικοινώνησε τώρα μαζί μας!

 

 

Leave a Comment